5 bovenkleding Vrouwen romanceren met dit najaar 2019

5 bovenkleding vrouwen romanceren met dit najaar 2019
06/01/2019, geplaatst door Alanic Global
Keeping Up with Kardash … Err, de steeds veranderende modescene van vrouwen is niets minder dan het volgen van Usain Bolt- je weet dat je het niet kunt doen. Als u er echter op de taak bent, moet u het op zijn minst proberen. En dit is wat dat het verschil maakt tussen de succesvolle eigenaren van kledingdiensten en degenen die op de markt achterblijven- de eerste proberen erachter te komen wat trending is, ‘wie draagt ​​wat’, en precies wat hun klanten eisen.

Als je een van die wilt zijn- de succesvolle kledinghandelaren met stromende consumenten en hogere inkomsten- hier zijn 5 uitgelezen van vrouwen die dit najaar trending zijn met een hoge gevolgen; Dial Wholesale Women kledingdistributeurs en bulk ze vandaag-

Lederen moto -jassen – De jongensachtige charme van deze lederen moto -jassen is blijkbaar wat de dames zijn graven. Het uiteinde met een elegante en sterke aanrakingsbevestiging om je uiterlijk te jazz met maximale aantrekkingskracht.
Suede jassen – een beste dagelijkse slijtage die volume van stijl en elegantie spreekt, de charme van suede jassen is onverslaanbaar. Op weg naar een executive meet-up of van plan naar Netflix en chill met een partner, sport deze ontspannende suède uitklapen en er altijd je stijl-beste uitzien.
Bloemenblazers-De nieuwe variëteiten van blazers benadrukken de plons van kleurrijke bloemenprints die bijdragen aan hun aantrekkingskracht, waardoor ze koel, opvallend en onstuimig charmant zijn. Wanneer ze worden gecombineerd met even sensationele midi-rok of broeken, kan men vrij gemakkelijk een indrukwekkende look trekken.
Satijnen bomberjassen – bomberjassen hebben altijd moeite om te overtreffen op de damesafdeling. Dit najaar lijken ze dat echter met succes te hebben gedaan, met dank aan topvrouwenmodemakers en hun meest recente collectie. Vlikt met een sportieve aanraking, deze satijnen bommenwerpers zijn het beste voor informele uitstapjes.
Trench Coats – Trench Coats stimuleren altijd elke winter het dichtst in de buurt. Dit jaar zijn ze echter een beetje vroeg uit. Met een verfijnde aanraking, dankzij hun verfijnde lengte, kraag en algehele afwerking, zijn deze lange lagen net zo elegant als het wordt. Geen wonder dat miljoenen vrouwen dit najaar over dit nietje waaien.

Dit zijn de 5 trending vrouwenuitweren – dat elke mode -voorwaartse dame dit najaar in haar garderobe moet hebben en elke kledinghandelaar in hun magazijn moet hebben.

In de kledingbranche? Kies vandaag modemakers van vrouwen en krijg deze chique, trendy damesuitweren onmiddellijk in handen.

Tags:
Groothandel voor vrouwen kledingdistributeurs
Groothandel voor vrouwenkledingfabrikanten
groothandel dameskleding
Fabrikanten van damesmode kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen