De spijkerjack -outfits waarvan je niet wist dat je het nodig had

de spijkerjack -outfits waarvan je niet wist dat je het nodig had
15/09/2020, geplaatst door Alanic Global
Een spijkerjasje is essentieel in je garderobe, ongeacht het seizoen. Maar het is vooral het beste gelaagdheid voor de herfst, of je het zelf of onder een warmere jas draagt. Het is veelzijdig en kan de finishing touch zijn voor bijna elke outfit.

Dus, om u te helpen bij uw streven, heeft een van de populaire makers van groothandelskleding in Miami een elegante verzameling denimjacks bedacht waar u absoluut naar moet kijken. Laten we dus te weten komen over de coolste outfits die u kunt uittrekken met denimjassen.

Als je echt een jean -jas wilt laten opvallen, kun je een kleurrijke selecteren. Tientallen makers verhogen hun spijkerjasje door ze in groen, roze en zelfs paars te gebruiken. Je kunt een schaduw veel meer geschikt selecteren voor het seizoen, dus kies voor de zomer voor een witte, en probeer in de herfst oranje. Het is tijd dat je begint te experimenteren met je outfits.
Een noodlijdende spijkerjack krijgt een beetje hulp van een minimale riem. Het accentueert niet alleen uw taille, maar het toegevoegde accessoire maakt de jas veel meer luxe en modern. Geweldig voor vrouwen met een zandloperfiguur.
Luister niet naar de mode -nazi’s. Denim op denim is binnen! De denim hoeft niet noodzakelijkerwijs te matchen, het gaat echt veel meer over verhoudingen en het eenvoudig houden van uw accessoires. De aanraking van een frisse witte knop omlaag, honkbaldop en enkelband hiel houden dingen verfijnd en gepolijst.
Voeg een kaki-jas toe aan je all-denim ensemble om je te helpen je look te verhogen. Je kunt je favoriete spijkerjasje over of onder een trenchcoat dragen, afhankelijk van hoe dik het is. Het beste om het meisje uit te trekken dat dol is op drukte!

Alanic Global · De spijkerjack -outfits waarvan je niet wist dat je het nodig had
Wilt u investeren in groothandelskleding voor dames USA? Bekijk de virtuele assemblage van een populaire maker en zoek naar de MOQ van de bepaalde producten waarin u wilt investeren voor uw winkel. Geef de groothandelsbehoeften aan door een e -mail aan het klantenservice te laten vallen.

Tags:
denimjack -outfits
denimjacks
Fabrikanten van denimjacks
denim jassen groothandel
Groothandel kleding Miami
Groothandel dameskleding usa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Een lijst met gespecialiseerde activiteitskleding voor elk type training

Een lijst met gespecialiseerde activiteitskleding voor elk type training
08/01/2019, gepubliceerd door Alanic Global
Met de vreselijke winterweerstand die uw trainingsroutine belemmert, vereist u echt een sterke motivatie die u op gang brengt. Met zo veel nieuwe gespecialiseerde trainingen die zich richten op het rijgen, evenals de prestaties van bepaalde regio’s van het lichaam, vereist u ook kleding die geschikt is voor hetzelfde. Net als uw gespecialiseerde training, zullen gespecialiseerde kledingstukken ook een uitstekende functie spelen om u te helpen uw fysieke fitnessdoelen te bereiken. Sommige zijn nodig om extreem zweet te zijn, terwijl sommige zich moeten rekbaar genoeg moeten zijn. Handelaars die erover nadenken om gespecialiseerde fitnesscentrumkleding in hun winkel te introduceren, kunnen in contact komen met fabrikanten van fysieke fitnesskleding.

Yoga-De meest cruciale hoge kwaliteit om vooruit te kijken bij het kopen voor yoga-kleding is dat deze goedkeuring moeten zijn. U wilt om deze reden niet iedereen in de studio flitsen, het zal raadzaam zijn om te zoeken naar kleding die niet alleen ultra -betwistbaar is, hoe goed ook maar ook kunnen worden ontdekt met fabrikanten van groothandel yoga -kledingstukken. Tanks met ingebouwde sportbeha’s zijn geweldig. Bovendien kunnen fietsshorts ook uw beste vriend in de klas zijn.

Spin – Gezien het feit dat de spin -klasse veel meer briefpapier van aard is, heb je om deze reden in dit geval veel meer veelzijdige kledingkeuzes. Veel plezier tijdens de activiteit en voor het voorkomen van shorts. Zowel lichtgewicht als ademende materialen zoals bij elkaar zijn nodig bij het behouden van ademend vermogen, ongeacht de intensiteit van de training.

Rennen – Bij het selecteren van kleding voor hardlopen, is het het beste om na te denken over de aspecten omdat het een dergelijke activiteit is die buiten wordt gedaan. Shorts die je pas niet belemmeren, zijn een behoefte aan in de zomermaanden, net als een sterke sportbeha het hele jaar door. Materialen die het zweet van het lichaam zullen wegvallen, zullen bestaan ​​voor de meest plezierige ervaring.

Ballet – Tenzij je een letterlijke ballerina bent, zal het raadzaam zijn niet zo goed zo goed letterlijk te worden over je garderobe voor de balletklasse. stukken beïnvloed door het danstype zijn echter absoluut raadzaam om te gebruiken. Omdat het op dit moment nogal een stijlvolle training is, zijn er veel charmante keuzes om uit te kiezen.

Wandelen – afhankelijk van het pad, kan wandelen nogal intens zijn met zwaar schoon en rotsachtig terrein onderweg. Togent op de juiste manier en bedek uw benen voor beveiliging die ook aangeeft met behulp van de juiste schoenen. Het klimaat kan veel langs de bergpaden wijzigen, om deze reden zorg ervoor dat je goed goed gaat. Sokken en handschoenen spelen eveneens een belangrijke functie om u te beschermen tegen de ijskoude koude temperatuur.

Nu u begrijpt van de gespecificeerde behoeften van de verschillende activiteit, neemt u contact op met een prominente activiteitsfabrikant van activiteiten in de industrie. Het enige dat u moet doen, is zoeken met de verzameling speciale kledingstukken en de MOQ van exact hetzelfde voor het klantzorgteam opgeven.

Tags:
Fabrikanten van fitnesskleding
Fabrikanten van rennende kledingstukken
Groothandel fysieke fitnesskledingfabrikanten
Groothandel yoga kleding fabrikanten
Yoga -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Hoe de kledingstijl van de zomertraining te nagelen?

Hoe de kledingstijl van de zomertraining te nagelen?
22/03/2021, geplaatst door Alanic Global

De zomer is hier, wat wijst op een stijgende temperatuur en zweten. Maar laat de hoge temperaturen uw trainingsplannen niet dempen. Er is een bepaald beleid om dergelijke zomertrainingskleding te dragen die u moet volgen.
Bedrijfseigenaren kunnen voor dergelijke doeleinden groothandel trainingskleding krijgen. Laten we dus in de blog hieronder weten over de verschillende aspecten van het dragen van de juiste kledingstukken.
Wanneer de temperaturen stijgen, heb je hardloopkleding nodig die je fris en comfortabel kunnen houden. Het is dus het beste om kunstmatig gemodificeerde stoffen of polypropyleen te selecteren die het vocht van uw lichaam weghouden. Ze zijn licht en zullen u ervan weerhouden zich door de zon te wegen, zodat u zich zorgen kunt maken.
Draag geen katoen, omdat ze het zweet kunnen absorberen, maar trek het niet van je huid weg. Draag ook geen kleding die is gemaakt van materialen op basis van plastic of op rubber gebaseerde materialen, omdat ze uw lichaamstemperatuur tijdens een training hoog kunnen houden. Hier is een gids voor het krijgen van trainingskleding op basis van lichaamsvorm.
In de zomer moet je altijd kleding dragen die los en comfortabel zijn. Door de flodderige broek kan je je ongemakkelijk voelen en ook verstrikt raken in de pedalen terwijl je fietst. Selecteer dus Capris, slanke lange broek en shorts. Houd nooit een T -shirt met lange mouws T -shirt om je taille, kan ook een slecht idee zijn, omdat het onnodig bulk zal toevoegen en je ongemakkelijk zal laten voelen.
Een bodem van een knie-lengte kan gewoon het beste zijn voor yoga en krachttraining. bijgesneden ideaal boven uw knie, u kunt de bodems voldoende strekken om een ​​volledig bewegingsbereik mogelijk te maken. Bovendien zal het materiaal je helpen ademen en je koel houden, zelfs als het 40 graden buiten is. Hier zijn veel meer ideeën om de ideale kleding voor yoga te kiezen.
In de zomer moet je zachtere en lichtere hardloopschoenen kiezen. Ze moeten ook een steviger stuk schuim hebben op zijn binnenrand voor stabiliteit en demping om eventuele verwondingen te stoppen. Dit is hoe je de ideale schoenen kunt krijgen om te rennen, wandelen, sportschooltrainingen en meer.

Een van de populaire groothandelsverkopers die Florida Florida heeft samengesteld, heeft een verzameling zomertrainingskleding samengesteld met fantastische prestatiekenmerken. U kunt deze ook in gedisconteerde groothandelspercentages krijgen. Wacht daarom niet veel meer en kijk door de steeds groter wordende assemblage om vandaag nog uw investeringen te doen!
Audioversie: klik hier
Richting:

Tags:
Kledingmakers in Florida
Kleding Groothandelaren in Florida
Fitness -kledingmaker in Texas
Florida groothandel kleding
Gymkledingfabrikanten
Groothandelkleding in Florida
Groothandel kledingverkopers Florida
Groothandel workout kleding
Workout -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

De beste wasbare broek voor werkoutfits

Zeker, we weten allemaal welke garderobe essentials voor werk professionele vrouwen in hun kasten moeten hebben, maar als je er voor het eerst een krijgt of er een vervangt die je hebt gedragen In de grond kan het lastig zijn om precies de ideale incarnatie in winkels te vinden. In “The Hunt” zoeken we de winkels naar een basisitem dat elke vrouw moet hebben.
We hebben al een tijdje geen wastidee broek voor het werk gedaan – dus ik dacht dat we een kijkje zouden nemen! (Als het hebben van machine-wasbare garderobe cruciaal voor u is, bekijk dan onze Washable Wednesday-functie over corporettemoms, of onze overzicht van de beste merken wasbare werkkleding.)
Lezers, welke zijn je favoriete wasbare broek voor werkoutfits – en heb je ideeën of trucs om er voor te zorgen?
TLDR: Hier zijn onze favorieten …
Sommige van onze favoriete wasbare broek voor werkoutfits: een / twee / drie / vier / vijf

{gerelateerd: de beste kledingbroek voor vrouwen}
Dit bericht bestaat uit gelieerde links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor veel meer details. Heel erg bedankt voor je steun!
Hoe u uw wasbare broek kunt wassen
Zoals we eerder hebben besproken, zijn dit mijn beste ideeën voor het wassen van uw wasbare broek:
Zoek naar stretch als u online winkelt. Als je je zoektocht wilt beperken tot een broek die makerwasbaar zijn, zoek dan naar die met stretch erin – ze zijn bijna altijd wasbaar. (Maar veel online beschrijvingen zullen u vertellen wat de aanbevolen zorg is.)
Krijg ze pas op maat nadat je ze eerst hebt gewassen. Na de eerste wasbeurt kan er een beetje krimp zijn – wacht om ze tot die tijd te laten ingesloten. (Maar merk op dat er een heleboel merken zijn die kortere binnenbladen aanbieden voor de “gewone” broek, dus je hebt ze misschien niet nodig.)
Was ze thuis in koud water – en leg ze niet in de droger. Tenminste, niet heel lang. Normaal gesproken doe ik graag mijn broek in de droger gedurende ongeveer 15 minuten – het haalt de rimpels eruit, en slechts een beetje tijd met het droger -vel maakt ze zachter. Ik was mijn broek altijd op kou en gebruik normaal gesproken Woolite en de delicate cyclus voor mijn broek.
Hang ze ondersteboven om te drogen. Het gewicht van de tailleband trekt aan de broek strak, met succes gladstrijken. (Ik strijk bijna nooit!) Wanneer je ze op de hanger zet, doe je best om de vouw te houden waar de broek mee kwam – als er geen vouw was, leg de binnenbladen gewoon netjes bij elkaar.
“Dry Clean” op het label geeft normaal gesproken aan dat u ze kunt wassen (maar op eigen risico doorgaan). Het grote ding om hier te weten is dat “alleen droogreinig” betekent, nou ja, alleen droog schoon. Als er echter alleen ‘stom schoon’ staat, kunt u ze normaal gesproken drogen schoonmaken of wassen. Je kilometerstand kan hier variëren, maar: tenzij ik echt van het paar broek hield, zou ik ook de “Dry Clean” -broek een werveling geven in de wasmachine – vooral als de broek volledig uit natuurlijke vezels bestaat (een van de voordelen naar ongevoerde broek). Misschien wilt u eerst een spottest doen.

Lezers, welke zijn je favoriete wasbare broek voor werkoutfits – en heb je ideeën of trucs om er voor te zorgen?
{gerelateerd: wasbare pakken voor vrouwen}
Dit bericht bestaat uit gelieerde links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor veel meer details. Heel erg bedankt voor je steun!
De beste wasbare broek voor werkoutfits
Onze General Hall of Famers worden hieronder gevisualiseerd:
Sommige van onze favoriete wasbare broek voor werkoutfits: een / twee / drie / vier / vijf

Hall of Famers: Nic & Zoe, Old Navy, J.Crew, Mm.lafleur, Eileen Fisher en Betabrand
Wasbare broek in plus-maten: Nic & Zoe, Eloquii (12-28), Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, van Mercer (tot 20W), Lands ‘End en Betabrand,
Wasbare broek in petite/korte maten: Nic & Zoe, J.Crew, Ann Taylor, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ’End, Krazy Larry en Betabrand,
Wasbare broek in lange/lange maten: J.Crew, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End en Betabrand
Wasbare broek in verschillende neutralen: J.Crew, Mm.lafleur, Liverpool en Betabrand
Wasbare broek in leuke kleuren en prints: Krazy Larry, Eloquii (12-28), Old Navy, van Mercer (een paar), Hobbs, Betabrand en Boden
Wasbare pakbroek met bijpassende blazers: Ann Taylor, Hobbs en Lands ‘End (wasbare wol!); Sommige pakken van de bananenrepubliek zijn ook wasbaar
Wasbare pull-on broek: Nic & Zoe, Krazy Larry, Mm.lafleur, Eileen Fisher en Betabrand

{gerelateerd: de beste pull-on broek voor het kantoor}
Een nadere beschouwing van bepaalde paren wasbare broeken voor werkoutfits

Betabrand-broek zit al heel maanden in onze meest gekochte roundups-ze komen regelmatig, petite, lange en plus-maten (inclusief plus size petites, die moeilijk te vinden zijn!) Voor $ 68. Ze komen in drie hoofdstijlen -Bootcut, recht en mager, evenals een paar brede poten en bijgesneden opties. En ze komen in veel neutralen en leuke verzadigde kleuren.

Deze Eloquii-broeken zijn er in drie verschillende aanvallen die bij uw lichaamstype passen, zijn verkrijgbaar in korte, gewone en lange binnenbladen en zijn verkrijgbaar in 20+ kleuren en prints in maten 12W-28W. En … ze zijn wasbaar! Ze zijn $ 79 volledige prijs, maar er zijn frequente omzet voor 20-40% korting.

Als je op zoek bent naar andere plus-size wasbare broek, bekijk dan Nic & Zoe, Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, van Mercer (tot 20W), Lands ‘End en Betabrand (tot 3x).

We zijn altijd op zoek naar een pull-on broek in een groot aantal maten, kleuren en prints, dus we waren psyched om Krazy Larry-broek te vinden. Ze komen echt in een heleboel kleuren en prints, met twee binnenbladen (28 en 30) en allemaal voor $ 108- $ 134 (in het algemeen). Hier is de recensie van Elizabeth die hen vergelijkt met Nic & Zoe.

Jagen op veel meer wasbare broek in leuke kleuren en prints? Bekijk ook Old Navy, Boden, Hobbs, Eloquii (12-28), van Mercer (een paar) en Betabrand.

J.Crew Pants: Ze zijn om een ​​reden een klassieker! Broek in hun vier-seizoenen stretch-stof is wasbaar, en ze komen regelmatig, petite, plus en hoge maten-huzzah!

Als je op zoek bent naar andere wasbare broek in hoge maten, bekijk dan Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End en Betabrand.

Lezers zijn dol op Nic & Zoe-broek-ze zijn een pull-on broek zodat ze extra comfortabel zijn. Ze zijn verkrijgbaar in reguliere, petite en plus-maten bij Nordstrom en een stel andere handelaren voor $ 76- $ 128.

De pleegbroek is een andere favoriet van de lezer-het komt in acht neutrale kleuren, in maten 0p-18. (Vroeger hadden ze plusmaten, maar hebben de opties de laatste tijd drastisch beperkt.) De broek is $ 245.

Zoals deze functie? Bekijk andere recente afleveringen!

Hoe zijn uw ontsnappingstechnieken veranderd?

Lezers, hoe zijn uw ontsnappingstechnieken de afgelopen jaren veranderd? Zijn er plaatsen waar je nu niet naartoe gaat (of keer dat je daar niet naartoe gaat) die je misschien al eerder bent gegaan? Hoeveel zijn extreme weer/klimaatverandering, politiek, pandemische reactie en beperkingen, transportproblemen en veel meer invloed op uw beslissingen? Probeer je nu zo veel mogelijk uitjes te plannen, nu het beste, omdat je misschien hebt gemist, overgeslagen of beperkte uitjes omdat je 2020?
Voor mijn $ 0,02 probeer ik veel agressiever te zijn in het plannen van uitjes voor het gezin, maar veel van de bovenstaande elementen beïnvloeden onze beslissingen. Mijn echtgenoot geeft de voorkeur aan directe vluchten, en met de ellende van de luchtvaartmaatschappij lijkt dat wijs. De pandemische beperkingen hebben tot voor kort de hoop op internationale reizen beperkt (ik heb te veel vrienden in Zwitserland of plaatsen gehad omdat ze positief evalueerden voordat ze terugkeerden). Ik denk dat het jaren zal duren voordat mijn familie zich comfortabel voelt om een ​​cruise te nemen (maar dan is het niet alsof we in het begin cruisingsmensen waren – we hebben er nog nooit een genomen). Zelfs nu voor Kiddie Getaways kiezen we sterk voor outdoor waterparken voor alleen binnenshuis.
Vertel het, lezers – hoe zijn al deze dingen van invloed op uw ontsnappingsbeslissingen?
Stockfoto door stencil.
Van sites waar we van houden

Als je stijl klassiek is, maar je levensstijl is casualfemme d’un bepaalde âge

The Hunt: de beste jurken voor werk

De geschiedenis van de Bechdel -test, en wat het eigenlijk meetpopdust meet

Aangedreven door pubexchange