7 manieren om zich aan te kleden met zwarte kanten shorts

bij het kiezen van aantrekkelijke outfits voor de zomer, wat komt er in je op? Korte broek! Maar wat is veelzijdiger en stijlvoller? Knooptjes! Kantshorts zijn shorts ontworpen met kant.
Veel meisjes geven de voorkeur aan normale denim of katoenen Olympique Marseille Thuisshirt shorts boven kanten, omdat ze hun kanten shorts niet met stijl kunnen dragen. Maar daar heb je het mis.

[Lees ook: hoe u met een hoge taille draagt]
Er zijn heel veel manieren waarop je chic kunt lijken door een paar kanten shorts aan te trekken; Ook dat is ebbenhout zwart van kleur. Waarom zwart met name? Meestal zien we in de zomerseizoenen vrouwen heldere, levendige kleuren; Zwart is meer een sombere, winterkleur. Maar Black draagt zijn eigen panache.
Wat te dragen met de zwarte kanten shorts van dames
We zijn hier om u enkele suggesties te geven over wat te dragen met zwarte kanten shorts. Dus om te begrijpen wat te matchen met zwarte kanten shorts, blijf lezen –

Bron: blogspot.com De kleding met strepen
Dus voor deze gewaagde maar casual gewaad geplaatst op een gestreepte top over je zwarte kanten shorts. Voltooi de look door zorgvuldig accessoriseren met gewaagde versieringen zoals een ketting en een armband. Grijp een zwarte lederen tas vast en glip op lederen laarzen van de analoge schaduw.
[Lees ook: hoe je kanten shorts draagt]

Bron: Glamradar.the kleding met denim
Grijp je spijkerjas of vest vast door het aan te trekken met je zwarte kanten shorts. Matchen eenvoudig uw kanten shorts op Eintracht Frankfurt Thuisshirt met een bedrukte crop top en nader deze met een spijkerjasje voor een minder vrouwelijk gewaad. Waarom de look niet verbeteren door een mooie lange ketting toe te voegen. De hele outfit geeft een gemakkelijke en relaxte sfeer! Je zou hetzelfde ensemble kunnen proberen met een licht denim shirt voor een meer cowgirl -look!
[Lees ook: shorts met hakken]

Bron: freepeople.De kleding in Coral
Draag een kraag zijden shirt in levendige koraaltinten samen met je zwarte kant. Probeer een shirt te dragen met een kraag met intrigerende patronen, zoals sterren of sneeuwvlokken. Je kunt zelfs je kraag in je kraag doen om het de unieke aanraking te geven. Om de opslag op te poetsen, klikken gewoon aan een fluorescerende koppeling, draag wat tinten en spring in je hielen. Het is een uitstekende outfit en geeft een nogal geavanceerde maar toch uit de hand.
Bron: pinterest.com De kleding in hoge taille shorts
Je truien of crop -tops zien er rad uit wanneer ze worden gedragen met zwarte kanten shorts met hoge taille. Houd er rekening mee om een trui of crop -top te kiezen die een bleke kleur heeft of patronen heeft zodat de outfit in evenwicht is en niet te saai of te donker is. Accessorize met een parelachtige nek kant en sport wat laarzen.

Bron: Fashiongum.com De kleding in trui
Voor een prachtige veer of herfstgetup draag een donker gekleurde trui met je zwarte kanten shorts. Het kan worden gemonteerd of los voor verschillende gedaanten. Voeg een sjaal toe als je je koud voelt of om de look verder te verbeteren. Voltooi het gewaad door toegang te krijgen tot het minimale en in te springen in een aantal warme enkellaarzen. Een slanke look voor de sombere dagen.
Bron: blogspot.com De kleding in leer
Steek uw leren jas samen met een zwarte kanten shorts door een crop top onder de jas te dragen. Selecteer een felgekleurde crop -top om de monotonie van zwart op zwart te breken. Het ziet er gewaagd uit maar met een vrouwelijke aanraking. Voeg een statement ketting toe om de kleding te leveren.
Bron: Photobucket.com Well dat waren tips voor mode op de zwarte kanten shorts van dames en met welke verkleed je outfit. Je kunt ze allemaal een proef geven en je zult gefascineerd zijn hoe charmant elk van de suggesties werkt. Kantshorts kunnen je outfit glamoureus of casual maken zonder worsteling.
[Lees ook: wat te dragen met bloemenhorts]
Samen met Coral kun je zelfs neon toevoegen aan de lijst met shirts om te dragen met kanten shorts. Evenzo kunnen in de lijst met tops om te dragen met zwarte kanten shorts met een patroon, met polka-gestipte en verschillende andere patronen worden gedragen op de identieke manier waarop het gestreepte shirt is afgestemd. Dus Real Sociedad Thuisshirt de opties zijn niet beperkt. Voor de kuitere dagen van de herfst en lente daag je een jas over de kleding aan of draag je zelfs panty onder de shorts. Vergeet niet om creatief te accessoriseren; zoals het toevoegen van een decoratieve armband, oorbellen of ketting volgens je outfit.

Tool van de Trade: Fiverr

Welke nieuwe tools en trucs heb je gevonden die je helpen je werk snel en efficiënt te doen – of je leven om op een of andere manier veel soepeler te verlopen? We hebben niet te lang een hulpmiddel voor de handelsfunctie gehad!
Mijn nieuwste vondst is Fiverr, die weliswaar mogelijk beperkt wordt gebruikt als u werkt met eigen bestanden en dergelijke – maar zo niet is mijn favoriete hulpmiddel voor het repareren van softwareproblemen, PDF -problemen en meer. Hier is het uitgangspunt: verschillende freelancers (van over de hele wereld) bieden een verscheidenheid aan “optredens” voor de startprijs van – je raadt het al! – $ 5. Ik heb iemand gehad:
ruim een enorme Excel -grafiek op die gek was
Type 10 pagina’s met handgeschreven notities voor mij
Maak een 3D -afbeelding van een boek
Voeg een JPG en PDF samen in één document
Repareer/wijs het formaat van een miljoen PDF -pagina’s Real Madrid Thuisshirt correct, zodat ik een boek kon krijgen gedrukt op Lulu (ik vergeet of hun grootte -vereisten gek waren of als de PDF -pagina’s die Manchester United Thuisshirt ik had, gek was. Vroeger had ik al mijn tijdschriften afgedrukt en ze allemaal in een substantiële redweld had gehouden, altijd van plan ze op de een of andere manier gebonden te krijgen (beide om de prestatie te vieren als om er weer naar te kunnen verwijzen). Veel meer dan 400 pagina’s! Ik heb mijn echtgenoot lief gesproken om ze voor mij te pdfen (dank je, Hunny!) En koos uiteindelijk ervoor om ze te laten drukken op Lulu. Het gebonden boek was zoiets als $ 27 en was zoveel beter dan de velobinding ik ‘D oorspronkelijk van plan was. Ik weet het: het klinkt als een saai Sporting CP Thuisshirt project, maar ik ben eigenlijk heel blij met het eindproduct, dat ongeveer 1/4 is de grootte van de Redweld (en Way Poetier).).
Hulp bij een Photoshop -probleem voor een persoonlijke bedrijfskaart
Los een photoshop/jpg -probleem op met het slijpen/kleur corrigeren van een foto van mijn partner en mij die er gewoon niet het beste uitzag in Shutterfly, wat ik ook deed

Serieus, elke keer dat ik denk aan iets dat moet worden gedaan en niet iets is dat ik urend om uren door te geven door Google -pagina’s en geheimzinnige softwaregmenu’s – en kan gemakkelijk uitbesteden zonder te veel wachtwoorden te delen/machtigingen te geven – dan controleer ik Op Fiverr en zeker genoeg biedt iemand om het op te lossen voor $ 5. (Je kunt ook een heleboel freelancers inhuren via elance en o-desk, maar ik heb gemengd succes gehad met enkele van de freelancers die ik daar heb doorgenomen. (Maar dan heb ik ook gezocht naar grotere banen/ingewikkelder taken door die.)
Lezers, heb je geprobeerd taken (persoonlijk of professioneel) uit te besteden aan freelancers? Welke taken zou u uitbesteden? Heeft iemand succes gehad met iemand die zijn iTunes -bibliotheek opruimt (de mijne is een puinhoop!) Of het bewerken/organiseren/organiseren van oude foto’s of iets dergelijks?

Gemoderniseerde Ankara -jurk voor bruiloft

Outfit: icon’s kast: hier; Schoenen: hier, budgetvriendelijk hier
Iedereen heeft die jurk nodig waardoor Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt ze zich goed voelen. Dit is die jurk voor mij nu. Na 5 maanden na de bevalling, deze jurk geeft me een geweldig gevoel met hoe het mijn ‘nieuwe’ lichaam omarmt. Ik hou van de pasvorm van de jurk en hoe Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt het mijn rondingen accentueert. De off -schouder en overdreven details geven het de juiste hoeveelheid drama en sexy aantrekkingskracht. De moderne Ankara -print en kleuren van de kastjurk van dit icoon geven een levendig gevoel af en zorgt voor een geweldige zomerse bruiloftsgastlook. Het uiterlijk van de bruiloftsgast moet leuk en geschikt zijn voor de locatie en hen. Ik heb eerder deze ‘wow rok’ gedeeld die geweldig zal zijn voor een Black Tie -evenement gecombineerd met button down shirt en deze gele MIDI -jurk die zal werken voor elk formeel huwelijksevenement.
De door Ankara geïnspireerde bruiloftsgastlook van vandaag is geweldig voor het bestemmingshuwelijk. Denk aan tropische locatie zoals Jamaica, Mexico of ergens in Europa … deze jurk valt op tegen de landschappen. Voor dit evenement besloot ik de jurk te combineren met witte pompen. Witte pompen voegen altijd een uniek gevoel toe aan een look. Naast witte pompen kunt u het combineren met zwarte pompen of sandalen, oranje sandalen, blauwe schoenen of bruine pompen/sandalen.

U kunt ook genieten:

De beste outfits om te dragen voor Valentine ‘…

Wat te dragen tijdens deze zomer …

Hoe je een spijkerbroek met hoge taillebodem draagt

Date AS Monaco Thuisshirt night ideeën thuis om te proberen …

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Coffee Break: Isabel Pump

Deze Johnston & Murphy -pomp ziet er geweldig uit – vooral gezien het feit dat eenvoudige bruine pompen zo moeilijk Frans Voetbalelftal Thuisshirt te vinden kunnen zijn. Ik hou van de asymmetrische instep en de klassieke 3 ″ hiel. Ze zijn verkrijgbaar in Brown, Black en Leopard voor $ 228- $ 248 bij Zappos en Nordstrom. Johnston & Murphy Isabel Pump Update: Nordstrom heeft bruin en zwart voor $ 198. Hier is een vergelijkbare maar goedkopere pomp; Hier is nog een bruine pomp. (L-All)
Dit bericht bevat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor meer informatie. Heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om een ​​middel te bieden voor ons om kosten te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.
Werkkledingverkoop van notitie voor 9.23.22 Everton FC Thuisshirt (onze favorieten vetgedrukt!):
Ann Taylor – 30% korting op uw aankoop (uitsluitingen zijn van toepassing).
Amour Vert-einde seizoensverkoop, tot 50% korting (geweldig voor zijden blouses en milieuvriendelijke kleding).
Banana Republic-halfjaarlijkse vrienden en familie-evenement, 40% korting op je volledige prijsaankoop!
Factory van Banana Republic-halfjaarlijkse vrienden en familie-evenement, 50% korting op aankoop!
J.Crew – Extra 30% korting op verkoopstijlen
J.Crew Factory – tot 50% korting op alles; Alle jeans $ 49,95; extra 15% korting op tops, shirts en schoenen
Loft – 50% korting op alles en gratis verzending!
M.M. Lafleur – Real Sociedad Thuisshirt bespaar tot 80%
Neiman Marcus – Last Call Sale, tot 75% korting!
NORDSTROM – Zomerverkoop is ingeschakeld! Bespaar tot 60% tot en met 9/12
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, tot 70% korting!
Victoria’s Secret-Bespaar 40-70% op 1000s aan verkoopstijlen

Andere verkoopverkoop:
Buffy – tot 35% korting op hun beddengoed
Parachute-bespaar tot 40% korting op de laatste kans

Enkele van onze nieuwste berichten hier bij Corporette …
12 eenvoudige updo’s voor kantoor

Gemakkelijke manieren om te onthouden om uw medicijnen te nemen

Wat te kopen voor werk bij Ann Taylor

Wat zijn je favoriete tv -programma’s voor inspiratie van werkkleding?

Geweldige appel snelkoppelingen om je te helpen op het werk

Perfect Wedding Event Guest kledingconcepten voor curvy vrouwen

nadat je de uitnodiging hebt Wolverhampton Wanderers Thuisshirt gekregen en opgewonden is over de komende bruiloft, is de volgende enorme zorg. Wat ga jij dragen? We hebben alles beschadigd in een eenvoudige gids voor de allerbeste gastjurken voor bruiloftsevenement voor plus -size vrouwen.

Credit bruids.com
Vandaag willen we onze wijsheid over het onderwerp delen en garanderen dat elke curvy -dame die beschikbaar is, gewapend is met passende begeleiding over hoe precies te draaien als het onder nul buiten staat.

Omdat bochtige lichamen beschikbaar zijn in een verscheidenheid aan vormen en maten, bestaat er niet zoiets als een one-size-fits-all-oplossing. Dat is SC Braga Thuisshirt de reden waarom het ontdekken van de beste shapewear-bodysuits voor vrouwen met grote grootte enkele verschillende uitdagingen kan opleveren.

Credit GirlWithcurves.com
Volg een les van plus-size supermodel Ashley Graham en krijg een uitstekende beha en slipje. “Zorg er altijd voor dat je de juiste onderkleding draagt”, adviseert Chanté B., de blogschrijver achter alles rondom en chic. “Niets is erger dan het hebben van de ideale kleding, maar het hebben van niet de beste basis om het voor elkaar te krijgen.”

Credit rae-theryday.com
Vooruit, kijken we naar de gemakkelijkste, veel verbazingwekkende stijl suggesties van Graham voor curvy vrouwen. Van de go-to “test” die ze doet elke keer dat ze winkelt voor denim tot de bikini-hack die ze gebruikt om zichzelf te redden van enorme borsten-geïnduceerde nekpijn, inspecteer Graham’s vele briljante mode begeleiding voor curvy vrouwen.

Niet alle bochtige vrouwen zijn hetzelfde. Misschien ben je een driehoek of een zandloper, een diamant of een ovaal, een figuur acht of omgekeerde driehoek. Wat uw vorm ook is, deze handige gids kan u helpen stijlen te ontdekken die flatteren. Het geweldige nieuws is dat er een breed scala aan plus -size latex mid -section -trainer beschikbaar is in onze voorkeurswinkel; Sculpthe.

Zie ook

Winkel en stijl, zomerse mode
Precies hoe je witte jurns -patroon kunt stylen van deze zomer 2022

Zolang u begrijpt waarnaar u moet Inter Milan Thuisshirt zoeken, zou u geen probleem moeten hebben om het beste kledingstuk te ontdekken om uw figuur te complimenteren. Taille -fitnessinstructeurs zijn de afgelopen jaren in populariteit geëxplodeerd vanwege sociale netwerksites. Deze stijl kan worden gebruikt om te helpen een uiterlijk van een zandloperfiguur te produceren. En kan worden gebruikt met een nauwsluitende jurk om zowel een slanke als gestroomlijnde look te bieden.

Bekijk deze beste mid -section fitness -instructeurs voor uw ideale bruiloftsevenement Guestkledingsconcepten voor curvy vrouwen en winkelen de sculpthe Black Friday -promotie van SULPTSHE.com.

Sculpthe camouflage dubbele riemen zipper latex mid -section cincher
Sculpthe plus size neopreen vest front zip mid -section trimmer
Sculpthe 20 stalen botten 4 rij haken latex mid -section cincher
Sculpthe nieuwe 3-in-1 impact kont lifter mid-section fitness instructeur dijtrimmer
Sculpthe regenboog reflecterende latex workout mid -section trainer
Sculpthe verstelbare dubbele riem zweet mid -section trainer

Strandkleding mode-uitspraken die nodig zijn om te proberen-20 speciale looks zo kleurrijk

gezien het feit dat de zomermaanden hier zijn en dat er velen van ons zouden zijn om het strand en de zwembaden voor te doen Zowel troost en hulp, we hebben een beslissing genomen om een lijst van trendy kleding te schenken die een persoon zou kunnen dragen. Ongetwijfeld zullen we niet van top tot teen gekleed zijn, evenals een basissarong met een bikini -pasvorm, zal niet volstaan. Wat we vereisen, zijn modepatronen van strandkleding, evenals uitspraken om motivatie uit te zoeken. Strandkledingmode die eigenzinnig, kleurrijk, indrukwekkend is, evenals met een gevoel van genade en ook vrouwelijk; kijk eens!
20 Special Beachwear Fashion looks naar de zomers
Laten we beginnen met een verscheidenheid aan bedrukte bodems en stijlvolle strandrokken om mee te beginnen. Blijf echter niet alleen bij de monotone trendy. Probeer prints samen te voegen, evenals patronen, en speel ook met kleuren. Inspecteer onze publicatie op het kleurenwiel bij het kiezen om te mixen en bij te passen aan kleuren, op de Atletico Mineiro Thuisshirt beachwear mode -sagen. Hier zijn een paar trendy opties.

1. Zoe Kravitz laat ons precies zien hoe een eenvoudige zwarte bikini -top met bedrukte bodems je op een strand prachtig kan maken
2. Een pasvorm samen strandtop met bedrukte bodems die door Cassie Ventura worden gebruikt, is een minimalistische methode om er zowel heet als chic uit te zien
3. Verschillende tinten van een bedrukte grijze beha met een oranje strandbodem waarom niet?
4. Aztec gedrukt strandkleding zo levendig en goed gepast voor die extra stijlvolle als jazz door de wateren!
5. Gigi Hadid laat ons precies zien hoe we er vintage kunnen uitzien en de sensuele sensuele monotone stijlen kunnen opleveren

6. Pas samen webrokken die stromen tot de enkels, moet u geen verborgen levendige sarong en in neutrale tonen willen dragen, maakt een verklaring op het strand

7. Ruffel nek bloemen bedrukte bohemia mouwloze aantrekkelijke strandjurkrokken rokken

[SC: Mediad]
10. Als je je tweedelige bikini’s wilt dragen en toch niet veel wilt onderwerpen, draag ze dan met chiffon bloemen tops
11. Onder de veel strandkledingjurken kunt u alleen chiffon -tops gebruiken die solo gaan met bikini -bodems.
12. Ooit geloofd van het gebruik van een chiffon skaterjurk naar het strand? nu kan je! De look komt zowel vrouwelijk als trendy uit, en zorgt ook voor een extreem levendige look. Geloof hierover!
13. Ongelooflijk cool, ongelooflijk trendy, ongelooflijk lang en ook ongelooflijk verleidelijk, strandkleding zoals chiffon maxis zijn een onmiddellijke hit bij PYT’s over de hele wereld!
14. Hoe zit het met een aantrekkelijke gedrukte tweedelige strandjurk in kleuren zo geweldig en met grote bloemenprints voor de rave-feesten om naar vanavond op het strand te gaan?
15. Ga allemaal prachtig en Boheems in Rompers Crystal Palace FC Thuisshirt voor de strandvieringen die overdag worden gehouden. Style Up ideaal en draag uw make -up naakt om dit nummer te pronken.
16. Eerder hippie en hip, de sensuele rood gedrukte strandkleding uitgehakt tweedelig bikini -jurk is een showstopper.

17. Mouwloze sensuele lange bloemen Chiffon Maxis zijn voor de langbenige lasses met veel vertrouwen onder de zomerachtige strandachtige zon!

18. Ananas gedrukte shorts voor vrouwen die verticaal worden uitgedaagd en tot nu toe een illusie willen produceren van lange benen zonder de hielen.
19. Floral Corinthians Paulista Thuisshirt Printed Empire Bust Line Beach Bikini -jurken voor plus -size vrouwen die een geweldige tijd onder de zon willen hebben!
20. Een algehele plus -size nieuwigheid, rompers gemaakt van chiffon en in trendy prints zijn het beste om te dragen.

Laten we begrijpen welke van deze twintig strandkleding en strandstijlen je leuk vinden? Wat is uw persoonlijke handvat daarnaast de talloze verscheidenheid aan strandmode en strandpatronen die de ronde doen, evenals hoe precies hoe u ze allemaal emuleert? Compose in, omdat we het graag zouden willen weten!
Afbeeldingen Bron: Pinterest.com, AliExpress.com, JustJared.com

Strandoutfitideeën met setstijlen van gratis People

Beach -outfitideeën met decorstijlen van gratis mensen – dat zijn altijd onze favoriete keuzes geweest! De Amerikaanse mode -handelaar heeft net nieuwe aankomsten gelanceerd, een collectie met setstijlen.

Strandoutfitideeën met vaste stijlen van gratis mensen
Deze stukken passen perfect in uw vakantiegarderobe omdat het strandklaar en zo chic is. Omdat je al weet dat dit merk altijd de beste stijl geeft met het Boheemse thema.

Bekijk onze favoriet van vaste stijlen van gratis mensen van de nieuwe aankomst tot ieders favoriet.

Bette Set – $ 198,00

Bette Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt set
Op en weg korte set – $ 128,00

Op en weg korte set
Wonderland Set – $ 345,00

Wonderland Set
Sundown rokset – $ 128,00

Zonsondergang rokset
Zondagochtend set – $ 128,00

Zondagochtend set

Stealin ‘Hearts Set – $ 118,00

Stealin ‘harten ingesteld
Santoshi Set – $ 168,00

Santoshi set
Sahara Set – $ 128,00

Sahara Set
Pretty Dayz Set – $ PSV Eindhoven Thuisshirt 128,00

Mooie Dayz Set
Palermo Set – $ 168,00

Palermo Set
Morningside Montpellier HSC Thuisshirt Set – $ 78,00

Morningside Set

Lotus Kimono Set – $ 305,00

Lotus Kimono Set
Inez Set – $ 280,00

Inez set
Doe de Twist Chambray Set – $ 128,00

Doe de Twist Chambray Set
Adore me set – $ 198,00

Ik ben dol op me set