Coffee break: Desktop Light Therapy Lamp

Vrouwen vormen 75% van degenen die lijden aan depressie als gevolg van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), een aandoening die wordt veroorzaakt door kortere daglichturen in de herfst en winter. De hoofdbehandeling is lichttherapie – West Ham United Thuisshirt en hoewel ik in het verleden met lichte therapielampen heb gespeeld, waren degenen die ik heb gehad altijd vreselijk lelijk en moeilijk om het licht daadwerkelijk op je gezicht te laten stralen. Dus ik hou van de schone en gemakkelijke look van dit desktoplicht van Hammacher Schlemmer. Merk op dat deze sukkel vrij groot is (zie de computer op de achtergrond van de foto!) Maar het kan een tweede functie als documenthouder dienen – plak gewoon je papier op en je gaat weg. Dit is $ 99. Hammacher Schlemmer Desktop Light Therapy Lamp Dames, heb je een favoriete lamp om te helpen met SAD? (L-3) Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma Kawasaki Frontale Thuisshirt dat is ontwikkeld om een ​​te bieden voor ons om kosten te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.

Deze publicatie omvat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor nog veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontwikkeld om een ​​te bieden, impliceert voor ons om kosten te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.
Werkkledingverkoop van notitie voor 9.23.22 (onze favorieten vetgedrukt!):
Ann Taylor – 30% korting op uw aankoop (uitsluitingen zijn van toepassing).
Amour Vert – einde seizoensverkoop, maar liefst 50% korting (geweldig voor zijden blouses en milieuvriendelijke kleding).
Banana Republic-halfjaarlijkse goede vrienden en familie-evenement, 40% korting op je volledige prijsaankoop!
Factory van Banana Republic-halfjaarlijkse goede vrienden en familie-evenement, 50% korting op aankoop!
J.Crew – Extra 30% korting op verkoopstijlen
J.Crew Factory – Maar liefst 50% korting op alles; Alle denim $ 49,95; extra 15% korting op tops, t-shirts en schoenen
Loft – 50% korting op alles en gratis verzending!
M.M. Lafleur – Bespaar maar liefst Palmeiras Thuisshirt 80%
Neiman Marcus – Last Phone Call Sale, maar liefst 75% korting!
Nordstrom – Summertime Sale is ingeschakeld! Bespaar maar liefst 60% met 9/12
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Victoria’s Trick-Bespaar 40-70% op 1000s aan verkoopstijlen

Andere verkoopverkoop:
Buffy – maar liefst 35% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans

Sommige van onze nieuwste berichten hier bij Corporette …
12 eenvoudige updo’s voor kantoor

Gemakkelijke methoden om in gedachten te houden om uw medicijnen te nemen

Wat te kopen voor werk bij Ann Taylor

Wat zijn je favoriete tv -programma’s voor inspiratie van werkkleding?

Geweldige appel snelkoppelingen om je te helpen op het werk

7 Wintertijd huidverzorgingsideeën voor u – uw huid moet worden voorbereid en klaar

De koude winden zijn begonnen rond te blazen en er is een kneep in de lucht. Mama’s zijn begonnen met het uitschakelen van de wollen of het maken van wat voor ons, en dat wordt op prijs gesteld. Hoe zit het echter met je huid? Is het WinterTime klaar? Als u geen idee hebt van de huidverzorging in de winter, vooral met een droge en gevoelige huid, vragen we u om veel aandacht aan dit bericht te besteden.

Hier zijn een paar ideeën voor huidverzorging in de winter die thuis kunnen worden gedaan, en u hoeft geen bom voor hetzelfde te betalen. Dit zijn eenvoudige remedies en ideeën voor winterverzorging in de winter om de huid de komende dagen voor te bereiden. Lees verder!

[Lees ook: huidverzorgingsproducten die u moet opbergen voor herfst en wintertijd 2016]
Zeven manieren om in de winter voor een droge huid te zorgen:
We weten allemaal dat de gevaren van droge huid roodheid en jeuk vooral kunnen worden aangrijpend, en om het allemaal te overtreffen, de wintervlokkende sensatie die onze huid zou hebben. Wil je hetzelfde kwijtraken? Als het antwoord ja is, moet je nu beginnen!

1. Masseer het gezicht met kokosolie:
Kokosolie heeft hydraterende eigenschappen en kan ook helpen het gezicht schoon te maken. Daarom zouden we u vragen om het gezicht twee keer per dag met een theelepel kokosolie te masseren en vervolgens het gezicht schoon te wassen met warm water. Klop droog en hydrateer. Door dit dagelijks te doen, zou uw gezichtshuid worden weggespoeld van dode huidcellen en vuil, en ook de soepelheid zou blijven zonder het droge gevoel om aan te raken en te voelen.

2. Olijfolie te hulp:
Winterwinden kunnen extreem zijn op de gezichts- en lichaamshuid, daarom is een warme olijfoliebehandeling een must. Verwarm een kleine kom olijfolie en laat deze rusten totdat het betrekking heeft op kamertemperatuur. Wanneer de olie normaal is, duik je vingers erin en alleen met het tabblad van je vingertoppen, masseer de olie in cirkelvormige bewegingen op het gezicht en het lichaam. Laat de olie vijf minuten rusten en spoel het vervolgens op met warm water. Doe dit driemaal Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt per week en geniet van hoe je huid je bedankt!

3. Kokosmelkbad:
Dit moet eenmaal per week worden gedaan om de huid te hydrateren en Borussia Monchengladbach Thuisshirt om deze zacht, vochtig en soepel te houden. Rasp een hele kokosnoot en extraheren het sap ervan. Houd het sap ‘s nachts in de koelkast en dompel de volgende ochtend wattenbolletjes erin. Wrijf de geweekte wattenbollen op de huid in cirkelvormige bewegingen, wat een massage en verbetering van de bloedcirculatie mogelijk maakt. Wacht tien minuten of tot het sap opdroogt op het lichaam. Douchen daarna en klop dan droog.

[Lees ook: melk en honing voor gezicht en haar]

6. Masseer de huid met bietpasta:
Snijd en hak vier grote rode bieten en meng ze in pasta. Voeg een kopje melk en een kopje honing toe aan de pasta. Meng goed en dep het mengsel op de huid. Masseer de huid voorzichtig met deze zelfgemaakte formule, een van de beste natuurlijke remedies voor een droge huid. Was af zodra de pasta opdroogt op het oppervlak van de huid en het drogen. Doe dit een keer per week en geniet van hoe de supple roze van de huid ook met voldoende zachtheid wordt hersteld.
[SC: Mediad]

7. Banaan- en eiermassage:
Banaan heeft genoeg mineralen erin, terwijl ei kan helpen bij de productie van Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt elastine en collageen, en daarom is één grote banaan en het wit van één ei nodig voor dit winterceptie voor huidverzorging. Meng de twee goed genoeg en maak een pasta van hetzelfde. Masseer de pasta op je huid en wacht een half uur. Eenmaal gedroogd, was de huid af met warm water. Doe dit driemaal per week.

We hopen dat je plezier hebt genomen in onze zeven ideeën om de huid voor te bereiden op de winter? De volgende keer zouden we spreken over de wintertijd van de huidverzorging voor een vette huid, vochtinbrengende crème voor een droge huid en meer; Geniet van deze ruimte.

Weekend Open thread

Iets aan je hoofd? chat er hier over. Is het al de weersomstandigheden voor sandaal? Het is helemaal sandaalweer, toch!? Kan zijn? Nogal? Als je, net als ik, je droomt van pedicures en warme weekendsandalen, zien deze sexy, ietwat gouden sandalen van Steven er geweldig uit. (Ze zijn ook in het zwart verkrijgbaar.) Ze zijn $ 108,95 bij Nordstrom. Steven van Steve Madden’Valeale ’Cross -band sandaal Dit lijkt als een mooie keuze die ook in smalle en brede breedtes beschikbaar is. (L-3)
Deze publicatie bevat affiliate links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor meer informatie. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een affiliate marketingprogramma dat is ontworpen om een ​​middel te bieden voor ons om kosten in te dienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.
Werkkledingverkoop van notitie voor 9.23.22 (onze favorieten vetgedrukt!):
Ann Taylor – 30% korting op uw aankoop (uitsluitingen zijn van toepassing).
Amour Vert-einde seizoensverkoop, maar liefst 50% korting (geweldig voor zijden blouses en milieuvriendelijke kleding).
Banana Republic-halfjaarlijkse vrienden en huishoudelijk evenement, 40% korting op uw volledige prijsaankoop!
Factory van Banana Republic-Semi-jaarlijkse vrienden en huishoudelijk evenement, 50% korting op aankoop!
J.Crew – Extra 30% korting op verkoopstijlen
J.Crew Factory – Maar liefst 50% korting op alles; Alle denim $ 49,95; extra 15% korting op tops, shirts en schoenen
Loft – 50% korting op wat dan ook, evenals gratis verzending!
M.M. Lafleur – Bespaar maar liefst 80%
Neiman Marcus – Last Phone Call Sale, maar liefst 75% korting!
Nordstrom – Summertime Sale is ingeschakeld! Bespaar maar liefst 60% met 9/12
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Victoria’s Trick-Bespaar 40-70% op 1000s aan verkoopstijlen

Andere verkoopverkoop:
Buffy – maar liefst 35% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans

Enkele van onze nieuwste berichten hier bij Corporette …
12 eenvoudige updo’s voor het kantoor

Gemakkelijke methoden om in gedachten te houden om uw medicijnen te nemen

Wat te kopen voor werk bij Ann Taylor

Wat zijn uw favoriete tv -shows voor inspiratie van werkkleding?

Geweldige appel snelkoppelingen om u op het werk te helpen

Het werkkledingrapport van woensdag: rechtstreeks bijgesneden broek

Onze dagelijkse werkkledingrapporten suggereren een stuk werkgeschikte outfit in verschillende prijzen.
Na twee jaar videoconferenties en me aankleden vanaf het middengedeelte, ben ik voorbereid op een leuke broek. Dit paar van Lauren Ralph Lauren is gewaagd, hoe nog steeds op kantoor geschikt, evenals de direct gesneden ziet er veel meer aanwezig uit dan de magere enkelbroek die ik al jaren gebruik.
Ik zou deze dynamische rode kleur combineren met een Camel Sweatshirt Blazer of V-hals trui.
De broek is $ 145 bij Bloomingdale’s – maar een disconteringsvoet bij het afrekenen brengt ze op $ 108 – en zijn beschikbaar in de maten 0-16.
Deze publicatie omvat affiliate links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor nog veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Verkoop van opslagfaciliteiten: maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

Deze publicatie omvat affiliate links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor nog veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een affiliate marketingprogramma dat is ontwikkeld om een ​​te bieden, impliceert voor ons om kosten in te dienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Verkoop van opslagfaciliteiten: maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

Sommige van onze nieuwste berichten hier bij Corporette …
Hoeveel hulp heb je in je leven?

Verhalen van de portemonnee: zowel geld als prioriteiten

The Hunt: de allerbeste brede beenbroek om te dragen naar het werk

C-suite stijl voor vrouwen: precies hoe u uw garderobe kunt upgraden na een promotie

Wat is het duurste dat je bezit – en draag je het?

Hoe draag je het beste soort ondergoed met verschillende kleding?

Hoe draag je het beste soort ondergoed met verschillende kleding?
05/02/2020, geplaatst door Alanic Global
Ondergoed is een van de belangrijke onderdelen van de fundamentele lingerie die elke vrouw trekt. Talloze meisjes beginnen met hun dagelijkse routine door het paar onderbroek te veranderen. Het is de wervelkolom van een kast, samen met nauwkeurig gemonteerde beha’s. Vrouwen hebben evenzeer nagedacht over het kiezen van het ondergoed, evenveel als ze letten op het kiezen van de beste beha.

Vrouwen hebben een haat-liefdesrelatie met hun onderkleding. Het beste paar ondergoed met een bepaalde jurk kan je het gevoel geven dat je de Foxy Hot Goddess voelt. Terwijl het ongeschikte paar zelfs kan leiden tot een storing in de garderobe. Vrouwen zetten een reeks jurken aan en hebben dus verschillende soorten ondergoed nodig voor verschillende gelegenheden. Men kan niet zomaar een string onder je fluttere vloerlengte jurk de zwarte jongens-kortere met een scherpe rok aantrekken.

Op dit punt heeft men een gids nodig om te weten wat voor soort ondergoed een bepaald type kleding kiest, omdat er een pool van allemaal is dankzij het altijd trendy ondergoedproductiebedrijf.

Vrouwen genieten van lange uren, samenstellen van de optimale outfit voor hen, maar niet veel van hen besteden tijd om te zoeken naar ondergoed of beha met de voorkeurslook. De optie van onderkleding kan een outfit maken of breken. Laten we eens kijken naar enkele van de beste combinaties, die handig zullen zijn.
Pure kleding
Als je overweegt om een ​​pure jurk te dragen voor je volgende look en zich zorgen maakt over de gedachte om commando te gaan, weet je misschien nog niet van het vlekkeloze assortiment ondergoed, met name voor pure jurken. Zoek naar vlekkeloos onderkleding gemaakt zonder elastiek. Deze items maken een uitzonderlijke misleiding van vlakke lijnen terwijl je silhouetten met dicey -sneden hierop niet.

Witte leggings/broek
Nude onderbroek is de beste gok voor onderkleding onder witte bodems. Kies onderkleding die dicht bij je huid teint ligt. Je kunt ook een scheur nemen bij naakte strings om weg te blijven van de geplette look resulteerde in een bepaalde dunne riem. Als u geen huidkleurige onderbroek in uw kast heeft, kunt u lichtgrijze onderbroek aantrekken met uw witte broek. Hip-huggers of grijze hipsters kunnen een comfortabel ondergoed maken naar witte shorts.
Delicate of wankele bodems
Doe de G-string onder een vormkleding aan om de ideale dekking voor wankele bodems te krijgen. Het ondergoed dat in de volksmond bekend staat als de “nauwelijks daar onder broek” met de vormkleding, biedt een beschermd gevoel. U hoeft uw ondergoed niet steeds weer te repareren, dat kan met normale slips komen. Zet een G-string op voor je volgende vurige datum.

Ondernemers die trendy dameskleding willen opnemen, evenals ondergoed in hun winkel, kunnen in contact komen met een van de populaire groothandelskledingproducenten USA. Het enige wat u hoeft te doen is door de grote verzameling kleding te gaan, de benodigde stukken te kiezen en de bulkvereisten aan het ondersteuningsteam te vermelden.

Tags:
Kledingproducenten VS
ondergoedfabrikanten
ondergoedproducenten VS
ondergoed productiebedrijf
Groothandel kledingproducenten VS

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen