32 Fantastische huismiddeltjes om van kooktjes af te komen

Was u ooit verward met een puistje op uw gezicht en een kook op uw lichaam? Symptomen voor beide zijn hetzelfde. Valencia Thuisshirt Beide zien er roodachtig uit en gezwollen. Het enige verschil is dat na verloop van tijd een kook groter begint te worden en ondraaglijk pijnlijk wordt. AS Roma Thuisshirt Laten we vóór iets leren over koken.
Wat is een kook?
Een kook is een huidinfectie die wordt veroorzaakt door bacteriën. Het begint in een olieklier. Het is rood, gezwollen en pijnlijk voor menselijke aanraking. Kookt komt meestal voor in het meest gevoelige gebied op het lichaam. Het komt voor op gebieden waar veel zweet is, zoals oksels, nek, dijen, gehoorgang en billen. Wist je dat kooktjes in verschillende typen zijn gecategoriseerd?

Soorten kook
Er zijn verschillende soorten kooks en elk van hen kan breed worden ingedeeld in vier soorten.
Furuncle of carbuncle wordt veroorzaakt door Staphylococcus aureus -bacteriën. Het gaat gepaard met symptomen zoals koorts en koude rillingen. Carbuncle is een kookcluster en kan een ernstige infectie veroorzaken. Het treft meestal oudere Manchester United Thuisshirt mannen

Cystische acne is een ander type kook. Het kan optreden wanneer de oliekanalen worden geïnfecteerd. Het kan meestal op het gezicht verschijnen en dieper weefsel beïnvloeden

Pilondiale cyste komt meestal voor op de billen. In het begin verschijnt het als kleine infectie aan de haarfollikel en wordt het ontstoken overuren. Het kan behoorlijk pijnlijk en ongemakkelijk zijn

Hidradenitis suppratavia kan verschijnen in het lies- en okselgebied. Dit soort kookt kan in cluster verschijnen. en het kan worden gevormd door ontsteking in zweetklieren. Dit wordt meestal behandeld door een operatie

Welke oorzaken kookt te vormen?
Er zijn talloze redenen die kookt.
Het kan gebeuren vanwege ingegroeid haar, splinter of vreemd materiaal dat aan de huid vastloopt

Andere kookhuidproblemen zoals acne worden veroorzaakt door geïnfecteerde aangesloten zweetklieren. De exacte oorzaak van kookt kan niet worden bepaald, veel vaak

Mensen met bepaalde ziekten of met een laag immuunsysteem hebben veel meer kans om kooks te ontwikkelen

Verschillende medicijnen kunnen het immuunsysteem beperken en het risico op het ontwikkelen van kooktjes verhogen

Zijn kooks besmettelijk?
Er zijn verschillende interpretaties over kooks die besmettelijk zijn. Hoewel er weinig experts zijn die zeggen dat kookt niet besmettelijk is, omdat ze voorkomen door bacteriën die in de huid wonen. Hoewel er anderen zijn die kookt, zijn besmettelijk omdat het van persoon tot persoon overdraagbaar is. Dat kan impliceren dat als een geïnfecteerde persoon de huid van een andere persoon raakt, ze misschien de kansen hebben om kooks te ontwikkelen. Het kan afhangen omdat veel mensen veel kwetsbaar zijn om te koken.

Symptomen en tekenen
Symptomen en tekenen van kookt kunnen meestal zijn:
Een rode en pijnlijke bult in de erwt

Gezwollen rode huid rond de bult

Bump -vergroting gevuld met pus binnen enkele dagen

De huid wordt hard en pijnlijk rond de kook

Kookt wordt jeukende overuren

Een gele witte suggestie op het huidoppervlak dat uiteindelijk open barstte, waardoor de pus kan weglopen

Risico -elementen van kooks
Elke persoon kan worden toegebracht met kookt, maar de volgende elementen kunnen uw kansen op het ontwikkelen van kookt verhogen:

Nauw leven met een persoon met een staph -infectie of carbuncle

Een diabetische persoon is veel meer aansprakelijk voor kookt naarmate zijn lichaam zwak wordt om infectie te bestrijden

Huidproblemen zoals acne en eczeem beschadigen de beschermende lagen van de huid, waardoor een persoon veel kwetsbaarder is om te kook

Een zwak immuunsysteem kan het voor een persoon veel kwetsbaarder maken om kookt en carbuncles te contracteren

Home remedies voor kook
In plaats van de huid te beschadigen met zalf of afhankelijk van antibiotica, probeer dan een paar remedies voor thuis om te genezen meteen kookt. Lees vooruit om meer te weten te komen over enkele natuurlijke huismiddeltjes voor kooksbehandeling:
1. Uien
Wat heb je allemaal nodig?

Uienplakken

chirurgische tape of schone doek

Routebeschrijving:
Neem een stuk ui en plaats deze rechtstreeks op het getroffen gebied

Wikkel de ui met de chirurgische tape of schone doek zodat de hitte van de ui de huid bereikt

Laat het enkele uren aan

Hoe het werkt:

Verse neembladeren

Verband

Water

Routebeschrijving:
Verpletter de verse neembladeren om een fijne pasta te maken

Breng een laag van de neempasta aan en bedek deze met het verband

Vervang na een paar uur het oude verband door een nieuwe

Hoe het werkt:
Deze remedie werkt omdat neem antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen bevat

Deze eigenschappen kunnen de kook van zwelling en de bijbehorende pijn verminderen

Tip:
Neem is geweldig voor het behandelen van kooktjes en voor het aanbieden van verlichting. Dus ga verder met deze remedie totdat de kook opdroogt

3. Tea tree olie
Wat heb je allemaal nodig?
Tea tree olie

Wattenbolletjes

Routebeschrijving:
Week de wattenbolletje in de tea tree olie. Breng het rechtstreeks aan op de kook

De zalf zou alleen op het getroffen gebied moeten worden toegepast. Gooi de wattenbolletjes het beste na gebruik weg

Hoe het werkt:
Tea tree olie omvat antimicrobiële eigenschappen die nuttig zijn voor het doden van de bacteriën die infectie in de haarfollikel veroorzaken

Het behandelt niet alleen kook, maar vermindert ook de littekens die kookt kan achterlaten

Tip:
Tea tree olie is de meer pakabnullnull

Beste jurken in Paris Fashion Week Haute Couture Fall 2015/2016

Beste jurken in Paris Fashion Week Haute Couture Fall 2015/2016 – van de engelachtige jurken van Versace tot Dior’s retro silhouetten, feest Southampton FC Thuisshirt je ogen op deze rode loper waardige creaties.

Beste jurken Valencia Thuisshirt bij Paris Fashion Week Haute Couture Fall
Atelier Versace 3
Atelier Versace 4
Atelier Versace 5
Atelier SL Benfica Thuisshirt Versace
Christian Dior 1
Christian Dior 2
Christian Dior 3
Christian Dior 4
Christian Dior
Kendall Jenner loopt door de landingsbaan tijdens de Atelier Versace Show
Schiaparelli 1
Schiaparelli 2
Schiaparelli 3
Schiaparelli
Ulyana Sergeenko 1
Ulyana Sergeveenko

Bron: Pascal Le Segretain/Getty Images Europe

Het creëren van een capsulekast voor werk

De capsulekast voor werk – een beperkt aantal essentiële stukken die kunnen worden gecombineerd om vele outfits te creëren – groeit in populariteit, wat logisch is als je kijkt naar de parallelle trends van ” Langzame mode ”en Marie Kondo’s The Life Changing Magic of Tidying Up (AFF). Een focus op kwaliteitsstukken + een nadruk op het opruimen/organisatie = een capsulekast.
Maar hoe maak je een capsulekarderobe voor werk, en hoe zul je neer op wat er momenteel in je kast zit? Lezer C vraagt ​​zich af …

Ik ben een grote fan van corporette en wilde een suggestie indienen voor een toekomstige post. Aangezien een enorm kenmerk van de site de juiste kleding is, zou ik geïnteresseerd zijn in het bespreken van wat de kasten van vrouwelijke professionals daadwerkelijk bevatten.
Na een aantal jaren in New York te hebben doorgebracht, heb ik geleerd om mijn garderobe echt te ruimen (wat ook beter is voor mijn budget)! Ik werd geïnspireerd door een schrijver genaamd Jennifer Scott (ik heb geen band met haar) die een boek Chelsea FC Thuisshirt heeft gepubliceerd met de naam Lessen van Madame Chic. In het boek, evenals op haar blog, bespreekt ze het concept van het hebben van een capsulekarderobe van items die van hoge kwaliteit zijn en die je het hele seizoen herhaalt.
Het concept is flexibel – een advocaat zal bijvoorbeeld meer kleding hebben dan zij, als huisvrouw – maar het idee is om te investeren in beter, minder kleren die duren. Ik breng dit zelf in actie, maar ben benieuwd of anderen hetzelfde doen, en hoe (en of dit interessant is voor mijn collega -corporette -lezers).
We hebben gesproken over hoe je je kast kunt winkelen, ‘mode -wiskunde’, hoe vaak je je werkoutfits kunt herhalen en waar je kunt beginnen wanneer je stijlinspiratie nodig hebt, maar we hebben niet specifiek gesproken over capsule kasten. Ik leer er zelf nog steeds over, dus ik ben benieuwd wat mensen denken.

Ik denk dat het idee van een capsulekast al jaren bestaat – zeker voor reizen. Maar Madame Chic (wat blijkbaar het #1 boek in mode en stijl is op dit moment op Amazon!), De trend naar het opruimen, Instagram -uitdagingen … meer en meer mensen beschouwen capsule -kasten als een geweldige manier om zich elke dag te kleden. Koop minder spullen, koop goed spul en draag het altijd.

Een aantal bloggers posten capsule kasten (zie onze links “verder lezen” hieronder); Zelfs de auteur van Madame Chic heeft YouTube -video’s met haar eigen capsule -kasten.
{gerelateerd: de ultieme gids voor het bedrijfsleven voor vrouwen}
(Sommige mensen nemen dit nog verder, zoals Obama, en dragen slechts één outfit, periode, om te verminderen op beslissingsvermoeidheid.)
Dus hoe doe je het voor werk? Hier is mijn $ .02 over het maken van een capsulekarderobe voor werk:
Als je al iets hebt waar je van houdt, begin daar dan mee. Als het je echt verdrietig zou maken om nooit je fel oranje Louis Vuitton Epi -tas (of zoiets) te dragen, begin dan daarmee in de mix. Als er een obi -riem is waar je van houdt – of een paar Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt paarse pompen – zorg ervoor dat alles wat je kiest in je capsule met dat stuk werkt.

Kies een basisneutraal. Zwart, marine, grijs of beige – welke kleur heeft uw favoriete pak? Welke kleur zijn de meeste van uw accessoires? Als je favoriete tassen en schoenen bruin zijn, wil je misschien zwart heroverwegen. Kies een basisneutraal. Wardkastitems om hier te overwegen om hier te kopen: een bijpassend pak met scheidingen – blazer, schede jurk, kokerrok, broek.
Een paar pompen
Een tas
Een riem

Kies een tweede neutraal. Wit, crème, karamel, grijs, marine, beige – door een stuk te kiezen om zich te concentreren op (in plaats van willekeurig neutralen te kopen Willy Nilly) heb je een meer samenhangende look. Als u zich in zo’n zakelijk informeel kantoor bevindt dat jeans acceptabel is, zou ik je favoriete denim (of denim in het algemeen) als tweede neutraal kunnen beschouwen. Items om te overwegen hier te komen: een trendy paar werkgeschikte broek (of het nu gaat om enkelbroeken, vloeiende broek of high-tailed wijd uitlopende broek is aan jou)
een schede -jurk
Een blazer om te dragen als een apart – met textuur
Een frisse blouse
Een vloeiende blouse

Kies twee of drie kleuren om op accenten te concentreren. Ik realiseerde me onlangs dat ik liever contrasterende kleuren draag, in plaats van complementaire kleuren – dus voor mij denk ik dat ik zal proberen toekomstige aankopen te concentreren op kobaltblauw, rood en paars. Ik hou van rood en paars samen. Ik hou van kobalt en rood samen. Kobalt en paars zijn een beetje te aanvullend voor mij – maar het is nog steeds een samenhangende look. (Als dit veel te veel kleur voor je is, kies dan een derde of vierde neutrale of zachtere kleuren – bijvoorbeeld lichtblauw of mintgroen.) Als je dingen echt beperken, heb je er geen ton stukken in nodig kleuren. Ik zou een paar dingen voorstellen: een paar schoenen voor een vleugje kleur
Een statement ketting
Een kokerrok of wijd LOSC Lille Thuisshirt uitlopende rok
Een blazer of vest
Een blouse met een afdruk in een van uw kleuren
Een sjaal met een afdruk in een van uw kleuren
Een tas in een van uw accentkleuren – als uw neutrale tas een tote is, krijg deze dan als een tas, schoudertas of koppeling.

Een paar neutrale sieradenstukken als aanvulling op je andere stukken. Als je van grijs houdt, wil je misschien gaannullnull

Waar te beginnen wanneer je stijlinspiratie nodig hebt

Waar moet je beginnen als je stijlinspiratie nodig hebt? Zijn online stylisten allemaal buiten uw budget? Reader M heeft een geweldige vraag:
Ik ben een 48 jaar. Young Corporate Professional / Entrepreneur / Contractor op zoek naar professionele, leeftijd passende looks. Kun je een website voorstellen die mijn gevoel van ‘gebrek aan stijl’ kan begeleiden om ook binnen een redelijk budget betere aankopen te verbeteren? Ik heb echt een stylist nodig, maar internet is mijn volgende beste optie. Ik ben geneigd om www.marieforleo.com en www.giulianarancic.com -kleding leuk te vinden, maar ik ben een maat 16 (werk aan dit deel) en 5 ′ 3 ′ (wou dat het zou kunnen veranderen 🙂 … twee grote problemen … en oh ja, nee hakken voor mij. Bij voorbaat dank voor alle hulp die u kunt bieden. Ik zou graag de informatie vinden die ik hier zoek.
Geweldige vraag, m! We hebben eerder over enkele van de beste persoonlijke stijlblogs gesproken, evenals persoonlijke shoppers, maar we hebben nog nooit een bericht gedaan over stylisten of waar we moeten beginnen voor stijlinspiratie. (M, misschien wil je ook onze post bekijken over hoe je er professioneel uit kunt zien in flats als dat alles is wat je draagt.) Ik ben benieuwd wat lezers zeggen! Een paar opmerkingen:
Online stylisten bestaan ​​wel en ze zijn niet noodzakelijkerwijs uit uw budget. Ik Rangers FC Thuisshirt heb ze nog nooit geprobeerd, maar ik weet dat een aantal vrienden zijn gekomen over Stitchfix, evenals Keaton & Row. Corporette -lezers hebben ook de lof gezongen van de gratis persoonlijke stylingservice die Nordstrom biedt.

Volg blogs voor inspiratie. In termen van blogs ziet u er fantastisch uit en de Vivienne -bestanden doen beide ‘capsulecollecties’, wat een geweldige manier kan zijn om uw stijl te spijkeren. In termen van voor de leeftijd geschikte inspiratie, is une femme d’un bepaalde Âge misschien een goede blog voor jou om te bekijken, evenals Lisa’s te midden van het voorrecht; Niet gekleed als een lam is een andere plus-40-blog die je een aantal geweldige ideeën zou kunnen geven.
Weet wanneer je de cocktailjurk moet rocken. Ik ben ook een grote fan van Marie Forleo, maar RB Leipzig Thuisshirt normaal beschouw ik dat ze zeer cocktail-type jurken draagt, wat geweldig kan Borussia Dortmund Thuisshirt zijn voor sommige ondernemers-/netwerktype-evenementen, maar te veel voor reguliere werkdagen. Voor budgetvriendelijke opties wilt u misschien Rent de Runway bekijken, die net begonnen met het aanbieden van maat 16 en hoger. (Ik hou van de readerfoto’s in hun jurken! ModCloth biedt iets soortgelijks – lezers die hun modcloth -aankopen dragen.)
Ten slotte: ik raad ten zeerste aan om een ​​”body twin” in de publieke sfeer te vinden om te volgen en te zien wat ze draagt ​​en hoe zij (of haar stylist) het samenstelt. Volg haar op Instagram, zoek op Pinterest naar andere stijlfoto’s en meer. Door “Body Twin” kan dit iemand zijn die van jouw “maat” (zoals in, kledinglabel), of iemand die net is gebouwd zoals jij, ongeacht haar maat (zandloper, enz.). Ik heb ergens gelezen dat Oprah rond een maat 16 is, dus ze kan een geweldige stijl inspiratie voor je zijn; Misschien wil je ook kijken naar actrice Brooke Elliott (die zich erg modieus verkleed als advocaat op Drop Dead Diva). We hebben ook kledingwinkels verzameld die de maten 16-18 eerder vervoeren.

Lezers, heb je online stylisten geprobeerd? Welke blogs of andere bronnen volg je voor inspiratie? Lezers maat 16 en hoger, welke blogs en publieke figuren volg je?

Afgebeeld: Mens Wear, oorspronkelijk geüpload naar Flickr door Theen Moy.

Leuke lente -werkkledingconcepten om je dagen

te maken schattige voorjaarswerkkledingconcepten om je dagen te maken -er zijn twee dingen die erover kunnen beginnen met Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt het uitdagen van de werkweek uitdagend. Het allereerste zou zijn om ervoor te zorgen dat u tijdig opstaan om ervoor te zorgen dat u aan het werk kunt gaan.

Leuke lente werkkleding concepten om je dagen te maken
Terwijl we beginnen te onthouden hoe de zon op ons gezicht voelt, is de weersomstandigheden in het hele land nog steeds een beetje wispelturig. Hoe moet je precies je garderobe plannen rond dat soort weersomstandigheden, speciaal wanneer deze betrekking heeft op het aankleden voor het kantoor?

9-veer-werk-werk-clopen-vrouwen-ideas
Met een midi rok en trui
Via Women-Outfits
Overgangsseizoenen zijn de allerbeste tijd Athletic Bilbao Thuisshirt om die onconventionele breisels eruit te halen.
Van midi-rokken tot hoge taille-broek, SC Braga Thuisshirt beste lente gelaagde concepten, evenals zelfs een gepolijste denimlook, de stijlvolle Street-stijl sterren van Fashion Month hebben ons bedekt met de grootste in kledingmotivatie voor die dagen wanneer je aankleden lastiger is. Een kokerrok is altijd kantoorvriendelijk. Sluit je panty af naarmate de temperatuur stijgt, maar blijf warm bovenop door een ontspannend sweatshirt in je taille te stoppen als een shirt.

De lente is de beste tijd om die witte stukken te kiezen die je misschien hebt afgewerkt.
Houd het basic met een hoge taille broek en een top
Houd het basic met een hoog getailleerde broek en een top, maar zoek stijlen met subtiele details waardoor ze opvallen. We houden van de enorme manchetten en dragen knoppen op StyleBop’s Leila Yavari’s gestreepte shirt.

Kies Denim dit voorjaar voor een veel meer relaxte kantooromgeving
Bloemen eenvoud – Cent Pincher Fashion Floral Blazer Pastels werken casual
Bloemenbroek met een effen kleurblouse
Leuke lente werkkleding concepten om je dagen te maken
Zwart met een paar (verrassende) kleuren
Een kokerrok is altijd kantoorvriendelijk.
Een blouse bloemenprint
[IMG]

Eerder, op Corporette…

Reis terug in de capsule van de corporette … Dit is wat ons aan het hoofd zat, oh zo talrijke manen geleden.

Een jaar geleden … een garderobe bouwen voor rechtenschool
Hoe je make -up kunt veranderen naarmate je ouder wordt
De beste en vele nuttige lijsten om bij te houden
De top tien dingen om aan uw bureau te hebben
Tales from the Wallet: The Best Personal Finance Books and Sites
Hoe u een echtgenoot voor thuis kunt ondersteunen

Twee jaar geleden … de beste wasbare broek voor werk – en hoe ze ze te wassen
Een incompetente baas beheren
Hormonen! hoe je de gek kunt vechten
Hoe u zich professioneel kunt kleden met een “Bubble Butt”
Kun je geschuifelde schoenen naar je werk dragen?
Het uitzoeken van je figuur (boektreksel van al mooi)

Drie jaar geleden … wanneer is de “beste” tijd om zwanger te worden?
Hoe je een baan kunt zoeken in een andere stad
Overgang van een conservatief kantoor naar een veel meer casual
Welke zijn de beste pennen?
Kun je een bril dragen voor een zakelijke headshot?
Waarom iedereen bedrijfskaarten zou moeten hebben

Vier jaar geleden … netwerken als je junior bent
Hoe te herstellen van burn -out
Zomertrainingen: wat is je favoriet?
Professionele veganistische schoenen
Tien gebruikt voor kantoorbenodigdheden in een snuifje

Vijf jaar geleden …*hoe sjaals te dragen
Corporette 101: Pant Hemlines
Hoe ver in de vooruitgang plant u uw outfits? (Poll)
De beste anti -spiranten/deodorants om te dragen met een pak

Zes jaar geleden …*360 Review: Ellen Parsons (van schadevergoeding)
10 dingen om te weten over het dragen van button-down shirts
Tool of the Trade: Newskin voor PaperCuts
5 suggesties om te overleven de dag na de hele lucht

* N.B. Vóór maart 2010 was Kat nog steeds anoniem – redeneer de koninklijke “wij” in de oudere berichten! 🙂 Wij zijn deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontwikkeld om een ​​te bieden, impliceert voor ons om kosten te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.

Weekend Open thread

Iets aan je hoofd? chat er hier over. Ik geloof dat deze top echt, echt mooi is. Ik nam het bijna op in mijn Roundup of Concepts for Holiday Office Celebration Outfits, maar uiteindelijk nam een ​​beslissing dat het Peekaboo -kant een beetje ook was … nou ja, Peekaboo voor veel werkevenementen. Ik vind het echter leuk, en zou erover denken om te gebruiken voor een niet-werk-gerelateerde vakantieviering (zelfs met een naaktcamisole, hoi hey). De top is $ 198 bij Nordstrom. BCBGMaxazria ‘Pietro’ Peplum Lace Top Lord & Taylor heeft een charmante plus-size versie. (L-3)
Deze publicatie bestaat uit gelieerde links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een affiliate marketingprogramma dat is gemaakt om A te leveren, geeft aan dat we kosten kunnen doen door zowel te linken naar Amazon.com en aangesloten sites.
Werkkledingverkoop van notitie voor 9.23.22 (onze favorieten vetgedrukt!):
Ann Taylor – 30% korting op uw aankoop (uitsluitingen zijn van toepassing).
Amour Vert-einde seizoensverkoop, maar liefst 50% korting (geweldig voor zijden blouses en milieuvriendelijke kleding).
Banana Republic-halfjaarlijkse vrienden en huishoudelijk evenement, 40% korting op uw volledige prijsaankoop!
Factory van Banana Republic-Semi-jaarlijkse vrienden en huishoudelijk evenement, 50% korting op aankoop!
J.Crew – Extra 30% korting op verkoopstijlen
J.Crew Factory – Maar liefst 50% korting op alles; Alle denim $ 49,95; Extra 15% korting op tops, T -shirts en schoenen
Loft – 50% korting op wat dan ook, evenals gratis verzending!
M.M. Lafleur – Bespaar maar liefst 80%
Neiman Marcus – Last Phone Call Sale, maar liefst 75% korting!
Nordstrom – Summertime Sale is ingeschakeld! Bespaar maar liefst 60% met 9/12
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Victoria’s Trick-Bespaar 40-70% op 1000s aan verkoopstijlen

Andere verkoopverkoop:
Buffy – maar liefst 35% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans

Enkele van onze meest recente artikelen hier bij Corporette …
12 eenvoudige updo’s voor het kantoor

Gemakkelijke methoden om in gedachten te houden om uw medicijnen te nemen

Wat te krijgen voor werk bij Ann Taylor

Wat zijn uw favoriete tv -shows voor inspiratie van werkkleding?

Geweldige appel snelkoppelingen om u op het werk te helpen